Ik ben in te huren op interim basis voor uiteenlopende projecten. Mijn ervaring heb ik opgedaan binnen de financiële sector waar ik aan diverse projecten heb bijgedragen.

In mijn werk ben ik te omschrijven als enthousiast, analytisch, ondernemend en communicatief vaardig, waarbij ik altijd streef naar kwaliteit en resultaat. Ik haal er voldoening uit zaken goed te organiseren en mensen te enthousiasmeren, waarbij ik het totaalplaatje niet uit het oog verlies. Hierbij gebruik ik de combinatie van inhoudelijke kennis en mensgerichtheid.

Na jarenlang in lijnfuncties in de bancaire sector te hebben gewerkt in binnen- en buitenland, ben ik vanaf 2012 interim opdrachten gaan doen. De afwisseling en de dynamiek spreken me hier in aan en inmiddels ben ik met veel plezier aan mijn 8e interim klus bezig.


In iedere nieuwe opdracht of baan zoek ik een uitdaging om mezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik bij kan dragen aan groei en verbetering op zowel organisatieniveau als op menselijk vlak.